icon_food HOOGWAARDIGE PRODUCTIE-VOORZIENINGEN

Aarts Plastics beschikt over compleet uitgeruste, universele spuitgietmachines en robots. In overleg, kan voor specifieke nabewerking, assemblage, in mould labelling en/of verpakken, in eigen beheer een complete automatisering worden ontwikkeld en gebouwd.

Naast spuitgieten beheerst Aarts Plastics ook de techniek van extruderen. Hiermee worden op basis van kleurrecepten masterbatches gemaakt. Hierdoor kan in korte tijd bijna elke kleur worden ontwikkeld. Ook metallic en paarlemoereffecten behoren tot de mogelijkheden.

Food
Er wordt gewerkt in 5-ploegendienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met betrekking tot het bewaken van de kwaliteit is Aarts Plastics ISO gecertificeerd (zie voor details “Over Aarts” op de startpagina).

icon_food SCHONE PRODUCTIEOMGEVING

Het moderne bedrijfspand van Aarts Plastics heeft alle voorzieningen voor een optimaal eindresultaat. De complete infrastructuur van de installatietechnische voorzieningen is ondergronds aangebracht en de productie- en assemblageruimtes staan constant onder een lichte overdruk waardoor een optimale producthygiëne bewerkstelligd kan worden.

Food