<!doctype html>

 

 

Over Aarts Plastics

Aarts Plastics is opgericht in 1943 en vanaf het begin gevestigd in Waalwijk. In het huidige moderne bedrijfspand is op een bebouwd oppervlak van 10.500m² de dagelijkse productie en warehousing geregeld.

Met het moderne machinepark waaronder diverse 2 componenten spuitgietmachines worden klanten over heel Europa bediend. Naast de spuitgietafdeling zijn er in het pand een volwaardige matrijzenmakerij, een lakkerij, een assemblage/verzendafdeling en een groot magazijn aanwezig. Bij Aarts Plastics zijn ongeveer 60 personen werkzaam en de spuitgietafdeling werkt standaard in 5-ploegen dienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Over Aarts Plastics

video-over-aartsplastic

Onze drie specialisaties

video-onze-3-specialisaties

Een oplossing voor elke wens

video-oplossing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

video-mvo

Uw volgende
stap

video-uw-volgende-stap
Aarts Plastics
Aarts Plastics is aangesloten bij de NRK, Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie en volgt de C.A.O. van deze federatie. Verder is Aarts Plastics een door Kenteq erkend leerbedrijf dat stagemogelijkheden biedt op VMBO, MBO en HBO niveau.

Aarts Plastics is gecertificeerd conform ISO9001, ISO14001 en de MVO Prestatieladder (knoppen met meest recent certificaat). Gedurende de afgelopen decennia is er een specialisatie opgebouwd in de hieronder volgende marktsegmenten.