icon_pharmacy AFWERKING

In Mould Labelling (IML)

IML is een techniek waarbij een kunststof label met afbeeldingen en/of tekst, tijdens het spuitgieten wordt versmolten met een product. In-mould-labels zijn uitstekend bestand tegen vocht en temperatuurswisselingen. Bovendien zijn de labels kras-, scheur- en rimpelbestendig en volledig recyclebaar. Omdat IML simultaan met het spuitgieten plaatsvindt en er dus geen nabewerking meer plaats hoeft te vinden, is een optimale producthygi├źne gewaarborgd.

Aarts Plastics heeft een zeer ruime ervaring in deze techniek. IML biedt onbegrensde mogelijkheden die tevens kunnen worden uitgevoerd met gemetaliseerde labels, voor nog meer uitstraling van uw product.

HOTSTAMPING

Door hotstamping wordt met een gekleurde folie bijvoorbeeld een logo of tekst aangebracht om uw product te personaliseren. Hotstamping kan zowel op rechte als ronde vlakken toegepast worden.

METALLISEREN

Het metalliseren van uw product zorgt voor een chique, exclusieve uitstraling. Door middel van een hoog vacu├╝m opdamp techniek kunnen producten bijvoorbeeld worden verguld of verzilverd. Aarts Plastics beschikt hiervoor over geselecteerde leveranciers en kan dit volledig voor u verzorgen.